Over Ons

 Het koor is meer dan 30 jaar geleden ontstaan bij een zilveren bruiloft van de familie Janssen uit Blerick, een familie die altijd al graag zong. Samen met de toenmalige dirigent Heinz Hermanns, ook uit deze familie, werd een koor opgericht. Aanvankelijk werd er vooral Duitstalige muziek gezongen. Later ging men steeds meer over op Engelstalige popmuziek van de jaren 60 tot nu. Heinz is 15 jaar dirigent gebleven. Voor zijn bevlogenheid en inzet voor ons koor is hij daarom tot eredirigent benoemd.
Het koor bestaat uit momenteel uit 27 zeer enthousiaste leden die elke week trouw naar de gezellige repetities komen die worden geleid door onze dirigent Jean-Pierre Steijvers. In oktober 2005 hebben wij ons 20-jarig jubileum gevierd met een reis naar Keulen. In 2010 hebben wij ons 25-jarig jubileum gevierd met o.a. een Jubileumconcert en een weekend Trier voor de leden en hun partners.
In 2015 hebben wij ons 30 jarig jubileum gevierd met o.a. een Jubileumconcert en een weekend Antwerpen voor de leden en hun partners. Drie van onze leden zijn vanaf de oprichting al lid van ons koor. We zingen voornamelijk 4-stemmig, verdeeld in alten, sopranen, bassen en tenoren. Naast het zingen staat bij ons ook de gezelligheid hoog in het vaandel!
Lijkt het jou ook leuk om bij ons koor te komen zingen, neem dan contact met ons op via email of telefoon, en kom eens vrijblijvend kijken naar één van onze uitvoeringen of repetities, elke vrijdagavond van 20u tot 22u in het Muspelheim in Blerick. Qua nieuwe leden zijn we momenteel vooral op zoek naar tenoren om ons te versterken!
Groepsfoto zangvereniging The Voices Blerick

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *